Dostosuj preferencje dotyczące zgód

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci nawigację po stronie oraz umożliwić korzystanie z jej funkcji. Szczegółowe informacje o plikach cookies znajdziesz w opisach każdej kategorii zgody poniżej.

Pliki cookies sklasyfikowane jako „Niezbędne” są przechowywane w Twojej przeglądarce, ponieważ są kluczowe dla podstawowych funkcjonalności strony.... 

Zawsze aktywny

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Brak plików cookie do wyświetlenia

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Brak plików cookie do wyświetlenia

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Brak plików cookie do wyświetlenia

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Brak plików cookie do wyświetlenia

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

Brak plików cookie do wyświetlenia

Menu
Kolacje / Przepisy / Sałatki / Śniadania

Zielona sałatka z łososiem (keto, lchf)

przepis keto sałatka łosoś jadietetyk

Zielone warzywa to skarbnica składników odżywczych! W połączeniu z oliwą z oliwek to prawdziwa bomba naturalnych przeciwutleniaczy.

Zielone warzywa powinny stanowić podstawowy element każdej zdrowej diety, bez względu na to, czy jesteś na keto czy wolisz jednak high carb 🙂 Dlatego mam dla Was przepis na szybką i prostą zieloną sałatkę z łososiem.

Smacznego i na zdrowie!

SKŁADNIKI

– 100 g łososia wędzonego

– 2 ogórki gruntowe, 120 g

– garść roszponki, 20 g

– pół małej cebuli, 40 g

– łyżka posiekanej natki pietruszki, 4 g

– 4 łyżki oliwy z oliwek, 40 g

– 1 łyżka pestek dyni, 10 g

PRZYGOTOWANIE

Ogórki i cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę.

Łososia dzielimy na mniejsze kawałki.

Łączymy wszystkie składniki z oliwą z oliwek.

Wartość energetyczna porcji: 609 kcal, 26 g białka, 53 g tłuszczów, 7 g węglowodanów przyswajalnych

Brak komentarzy

    Zostaw komentarz

    0